Chippen van VW, audi of andere vag auto

Beste vag tuning specialisten van Nederland:

Dit zijn de beste vag chiptuning specialisten van Nederland. Ze zijn voordelig, maar chiptunen erg kundig. Zo maken ze vooraf een volledige backup van uw ecu software. Ook gebruiken ze een goede accu lader die maximaal vermogen van uw accu garandeert.

Neem contact op met vagspecials:

Vagspecials
+31 612047381
info@vagspecials.nl

Chiptuning van mijn vag: wat zijn de positieve aspecten?

Het standaard programma in de vag ecu van uw vag auto is niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om de performance te halen dat in de brochure staat.

Je kunt echt meer kracht halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in chiptuning.

In enkele uren kan je vag door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen hebben.

Je auto is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

Chiptuning zal ervoor zorgen dat het besturen van je vag auto veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Doordat hij vlugger optrekt en veel consistenter is in het leveren van performance.

Alle merken die vallen onder vag group

Hoe werkt het?

We beginnen het proces met een bezoek aan huis. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de vag auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke foutcodes op te sporen, en nemen we natuurlijk een reservekopie. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning ingenieurDaarna bezorgen we de software van uw vag aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning vag. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de vag auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw vag auto is uitgebreid getest op eenvermogensbank.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen geven. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw vag auto nodeloos te laten nakijken. Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Een testbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijd.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het vag motor vermogen te vergroten zijn verscheidene manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Methode 1: vag OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is wellicht de meest populaire manier voor het vag chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de vag zit, nodig.

Door dit gemak is deze voordelige methode van vag auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor de performance van uw vag aanpassen. Zonder de vag ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het vag auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke aanpassingen aan de auto!

Stage 2 vag chiptuning

Met deze term weet je al alles. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning vag genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun vag auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste manier.

Gespecialiseerde know-how over vag ECU

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw vag kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge vag chiptuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van vag autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

Gert Jan van Giessen

Geef een reactie